Home Hírek Ezért nem hajlandó megnézni Daniel Radcliffe a Harry Potter és az Elátkozott...

Ezért nem hajlandó megnézni Daniel Radcliffe a Harry Potter és az Elátkozott gyermeket

A Harry Potter nyolcadik részének csúfolt a Harry Potter és az elátkozott gyermek előadásai még mindig nagy sikerrel futnak. Daniel Radcliffe, a mi örök Harrynk nemrég Seth Meyersnél járt, és elárulta, miért nem hajlandó megnézni a darabot.

Nagyon sokan kérdezték már tőlem, és eddig mindig unalmas “jótékonysági” válaszokat adtam” – kezdte el Radcliffe. A sok kérdés pedig okkal volt, hiszen a HP-filmek jó pár sztárja tiszteletét tette az előadáson.

Nem arról van szó, hogy egzisztenciális válságba sodorna” – mondta Radcliffe, utalva arra, hogy a darabban Potter már középkorú, és a legkisebb gyereke Roxfortos éveiben járunk.

A vonakodásának teljesen más oka van: “Nem lenne pihentető este számomra a színházban. Úgy érezném, hogy mindenki a reakciómat lesi. És persze, lehet, hogy ez túlgondolt és egoista hozzáállás a részemről, lehet, hogy az emberek nem is törődnének velem“.

És mi a helyzet az álruhával? Egyszer kipróbálta már egy koncerten, akkor álarcban és gázmaszkban volt, de muszáj volt levennie idővel a maszkot, és naná, hogy durván kínos volt, hogy pont ő az álruhás hülyegyerek.

Ami engem illet, teljesen megértem az okot. Furcsa lehet úgy nézni valamit, hogy mindenki téged les, aztán a reakcióiddal lesz tele a sajtó három perccel az előadás után. Olyan meg nincs, hogy pont a HP rajongók ne ismernék fel Radcliffe-et.