Home Hírek Második esély románc a szexi farmerrel – Itt a Bittersweet magyar fülszövege!

Második esély románc a szexi farmerrel – Itt a Bittersweet magyar fülszövege!

A tavalyi olvasmányaim közül a HIM – Ez a srác volt a kedvenc, amit Elle Kennedy jegyzett Sarina Bowennel közösen. 2019 őszén pedig kiderül, hogy milyen az, ha Bowen szólóban dolgozik!

A True North sorozat első kötete egy második esély románc sztori, amiben a főzni imádó egykori gazdag lány, és volt gimis egyéjszakás kalandja találkozik újra. A kötetet már volt szerencsém elolvasni, nekem nagy kedvenc lett, remélem ti is szeretni fogjátok! Íme a magyar fülszöveg és az eredeti borító.

Sarina Bowen – Bittersweet: Keserédes

A farmerek energiája tartja mozgásban a földet.

Griffin Shipley cseppet sem számított arra, hogy egy vermonti földút szélén, egy árokban fog összefutni egykori egy (vagy a pontosság kedvéért két-)éjszakás kalandjával. Öt évvel ezelőtt azonban mintha egy másik élete lett volna…

Griff huszonhét évesen, nem igazán önszántából került a családi farm élére. Még hatalmas válla is nehezen bírja a terhet: neki kell támogatnia anyját, három testvérét és hangyás nagyapját is. Nincs ideje a lányszövetség egykori tagjára, aki fél áron akarja felvásárolni a termésüket.

Vermont sosem szerepelt Audrey Kidder utazási tervei között. Ahogy Griff Shipley sem. De muszáj kapnia egy második esélyt az őt foglalkoztató étteremlánctól. Na, jó, egy ötödik esélyt. És egyetlen beképzelt, szexi, szakállas farmer sem állhat az útjába.

Ellenfelei egymásnak. Egészen más dolgokat várnak az élettől. Nagy kár, hogy a kettejük közt levő érzéki feszültség olyan pikáns, mint Audrey szupertitkos barbecue szósz receptje, sőt…

Figyelem! A szöveg pikáns jeleneteket, ínyencségeket és egy gőzölgő, kültéri zuhanyt tartalmaz, valamint bebizonyítja, hogy a farmerek nem röstellik bepiszkolni magukat.