Home Szösszenetek Hol az előrendelt könyvem és a boltban miért van már ott? –...

Hol az előrendelt könyvem és a boltban miért van már ott? – Itt a válasz!

A csoportokban és a molyon gyakran találkozom a kérdéskörrel: ha a könyvet már előrendeltem, és még nekem nem jött meg, hogy lehet ott a boltban máris?

Pár nappal ezelőtt is előkerült a kérdéskör a molyon, amire a Könyvmolyképző Kiadó választolt, és ebből szerintem kiderül az (érthető) ok is. Ezzel együtt kitartást mindenkinek, aki a szuper könyveire vár!

Sziasztok!

Nagyon sajnáljuk az elkeseresedést 🙁

Annak, hogy az Alexandra boltokban hamarabb kapható a könyv, gyakorlati okai vannak. A nyomdából egyenesen a boltokba, és a mi raktárunkba érkeznek a könyvek, és persze egyszerre indulnak el.

Míg a boltban „csak” ki kell pakolni a dobozokból a könyveket és felrakni a polcra, addig mi a raktárban elkezdjük csomagolni a rendeléseket, és folyamatosan adjuk át a futárszolgálatnak, vagy a Pick Pack Pontnak. Emiatt viszont valóban előfordul az, hogy az Alexandrákban hamarabb megvehető a könyv, igaz, teljes áron.

Mindezt igyekszünk azzal tompítani, hogy a webáruházban -21% kedvezményt kínálunk, két könyvtől ingyen szállítunk, az Elit köteteinken lévő -550 forintos kupon több hónapig érvényes és ezzel lehet csökkenteni a könyvek árát, továbbá már a harmadik őszi szeretetcsomag akciónkat tartjuk, így ajándék könyvvel is kedveskedünk a kupont felhasználóknak.

Bízunk benne, hogy ezek a plusz szolgáltatások enyhítik a várakozás terhét.

Üdvözlettel,
A Könyvmolyképző csapata