Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Véget ért A Bridgerton család második évadának a forgatása

A napokban ért véget A Bridgerton család második évadának a forgatása. Minderről a showrunner, Chris Van Dusen számolt be az alábbi kép és szöveg társaságában:

Vége a második évad forgatásának. Olyan büszke vagyok a szereplőkre és a csapatra is, amiért a kihívásokkal teli év minden egyes napján kifogástalan munkát végeztek. Szavak nincsenek rá, hogy mennyire büszke vagyok erre a két emberre is mellettem. 2022-ben jövünk!

Bizony, ebből kiderül, hogy jövőre már érkezik is a Netflix műsorára a folytatás, a főszerepben pedig ezúttal Anthony Bridgerton, aki rászánta magát a nősülésre, és egy új szereplő, Kate Sheffield. Őket Jonathan Bailey és Simon Ashley alakítják.

* Olvasd el a könyvet is! Rendeld innen! *

Julia Quinn – A ​vikomt, aki engem szeretett (Bridgerton család 2.)

1814 ​is eseménydús szezonnak ígérkezik, de e sorok írójának véleménye szerint ez nem igaz Anthony Bridgertonra, London legkívántabb agglegényére, aki ez idáig semmi jelét nem mutatta házasulási szándékának. És az igazat megvallva, miért is mutatná? Nála jobban senki nem játssza a tökéletes élvhajhászt.
Lady Whistledown társasági lapja, 1814. április

De a pletykalap szerzője ezúttal téved. Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet. Az egyetlen akadály a hölgy nővére, Kate Sheffield, a legalkalmatlankodóbb nőszemély, aki valaha londoni bálterembe tette a lábát. A tüzes intrikus megőrjíti Anthonyt elszántságával, hogy megakadályozza a házasságot. De amikor Anthony Bridgerton éjszakánként lehunyja a szemét, Kate igen erotikus álmokban jelenik meg neki. A közvélekedéssel ellentétben Kate biztosra veszi, hogy nem a megjavult szoknyavadászokból lesz a legjobb férj; Anthony Bridgerton pedig a legnagyobb élvhajhász. Kate elszántan védelmezi a férfitól húgát, de fél, hogy éppen az ő szíve sebezhető. Amikor Anthony ajka az ajkához ér, hirtelen attól tart, ő maga sem képes ellenállni ennek a megvetendő élvhajhásznak.

A herceg, és én folytatása!