Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Legálisan elolvasható ingyen Disney Az oroszlánkirály mesekönyve!

Gondolom nem tévedek, ha kijelentem, hogy sokunk gyerekkori kedvence volt Az oroszlánkirály. Nagyon sok szép emlék fűz Szimba történetéhez, gyerekként iszonyúan tudtam azonosulni vele.

A Hachette most egy új Disney könyvsorozatot indított el, a könyvek elég rendhagyó mérettel rendelkeznek, 4x5x6 cm, ez élőben kábé akkora, mint egy felnőttnek a fél ujja. A legkisebbek számára viszont akár kellemes lehet forgatni a könyveket. Összesen 80 Disney mesét adnak majd így ki.

Ami viszont külön jó hír, hogy a Hachette oldalán teljesen legálisan elolvasható Az oroszlánkirály mesekönyv. Nem szükséges hozzá regisztráció, csak meg kell nyitni ezt az oldalt, lefelé görgetni, és rákattintani a sárga hátterű kiírásra: „További részletekért kattints ide„. Ha megteszitek, megnyílik Az oroszlánkirály könyv, és teljesen legálisan elolvasható. (Kattints ide, hogy elérd az oldalt)

Én ma el is olvastam, olyan kellemes élmény volt, nagyon jók benne az illusztrációk, és meg is jött hozzá a kedvenc, hogy sok-sok év után újranézzem a mesét. No majd ha bejön a Disney+!

Így nézne ki az "élőszereplős" Oroszlánkirály, ha az állatoknak lennének érzelmei