Home Megjelenésre várva Életem a Walter fiúkkal: Jön magyarul a Wattpad sikerkönyv!

Életem a Walter fiúkkal: Jön magyarul a Wattpad sikerkönyv!

A Könyvhétre a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában is érkezik egy Wattpad siker, méghozzá Ali Novaktól a My Life with the Walter Boys, amiben a hősnő, Jackie egy tragédia után az ország másik felében, egy új gyámnál és 11 mellett egy házban találja magát, és úgy kell boldogulnia.

A történet a Wattpadon hatalmas sikert aratott, emiatt egy nagy kiadó is felfigyelt a történetre, így 2014-ben papír könyvként is megjelenhetett.

Az adaptációs jogokra a Netflix is lecsapott, sorozat készült belőle, amit 2022 márciusa és szeptembere között forgattak le, a főszerepben Nikki Rodriguezzel. Premier dátum egyelőre nincs, a sorozat írói között viszont Ali Novak is ott volt.

Amíg várunk a Netflix sorozat premierjére, simán elolvasható a könyv is, a Könyvhéten ugyanis már kapható lesz. Íme a magyar fülszöveg és a borító!

Ali Novak – My Life With The Walter Boys – Életem a Walter fiúkkal

Jackie nem szereti a meglepetéseket. A káosz maga az ellenség! A legjobb módja annak, hogy a sikeres, elfoglalt szülei felfigyeljenek rá, az, ha tökéletes lesz ő is. Tökéletes külső, tökéletes jegyek – a tökéletes gyerek. És akkor…

1. sokk: Jackie családja életét veszti egy szörnyű autóbalesetben.
2. sokk: Jackie-nek az ország másik végébe kell költöznie, hogy a Walter családdal éljen – az új gyámjaival.
3. sokk: Walteréknek tizenkét fiuk van. (Vagyis tizenegy, de Parker teljesen úgy viselkedik, mint egy fiú.)

Jackie-nek le kell cserélnie az A típusú személyiségét és New York-i lakását egy coloradói tanyára és a hozzá járó vad Walter fiúkra. A lányt az ellenség veszi körül – hangos, rendetlen, idegesítő fiúk, akiknek gőzük sincs a személyes tér fogalmáról. Oké, a legidősebb srácok közül néhányan kifejezetten gyönyörűek. De attól még idegesítők mind. És Jackie nem nagyképű vagy unalmas, bármit is mondanak! De ezt bebizonyítani már más kérdés. Hogyan tud majd beilleszkedni és továbblépni, miközben a szülei emlékét is életben kell tartania azzal, hogy mindenben a tökéletességre törekszik?

A Wattpad-szenzációként induló történet, melyet a kirobbanó sikere a hivatalos kiadásig röpített.

Vesd bele magad, és várd együtt a Netflix-adaptáció