Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Hitvány Rómeó, mit tettél? – Jön magyarul a Starcrossed-sorozat újabb két kötete!

Ugyan meglehetősen sokat csúszott az Insomnia Kiadónál Leisa Rayven Hitvány Rómeó című könyve, de a folytatásokra már nem kell sokat várni.

A második kötet, a Megtört Júlia 2018. március 14-én érkezik magyarul, míg a harmadik rész, az Álnok szerelem megjelenése 2018. április 15-én esedékes.

Alább meg is nézhetitek a magyar borítókat, és alattuk a fülszövegeket. De vigyázat! Spoileresek. Ide kattintva kedvezményesen előrendelhetőek a könyvek.

Leisa Rayven – Megtört Júlia

CASSIE Taylor éveken át küzdött, hogy elfeledje ETHAN Holtot, élete legnagyobb szerelmét.

Mikor a fiú nem volt képes viszonozni a mély érzelmeket, és elhagyta őt, Cassie énjének egy darabja is együtt halt a szerelemmel. Legalábbis úgy hitte.

Most ő és Ethan főszereplőként lépnek a Broadway színpadára, Ethan pedig eltökélte, hogy visszaszerzi Cassie-t.

Azt állítja, megváltozott, és most már képes kimondani, amit évekkel ezelőtt még nem mert.

De Cassie tud-e újra hinni neki? Miben különböznének a mostani nagy szavak a régiektől?

Ethan tisztában van vele, hogy nem változtathatja meg a múltat, melyben annyi fájdalmat okozott, de a jövő érdekében még léphet: csupán meg kell győznie Cassie-t, hogy valóban összetartoznak.

Leisa Rayven – Álnok szerelem

LIAM Quinn a világ egyik legnagyobb filmsztárja… egyúttal az egyetlen férfi, akit ELISSA Holt valaha szeretett. Az egyetlen, akit soha nem tud feledni.

Hat év távollét után Liam és lélegzetelállító menyasszonya a Broadwayre érkezik. A darabba, melynek éppen Elissa az ügyelője.

A gond mindössze az, hogy az éjszakába nyúló próbák során elmosódik a határ aközött, hogy mi van, és mi lehetett volna – ebben a helyzetben pedig elég egy elgyengült pillanat, és világraszóló botrány rázza meg a sztárvilágot.

Elissa ugyan belátja, hogy Liam iránti újraéledő vonzalma csak bajt hoz a fejére, de hiába.

Minden reménytelen, romantikus alak tudja: a szerelem nem követi a rendezői utasításokat.