Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A 13 okom volt sztárjai csak plusz pénzért hajlandóak dolgozni

Ha egy sorozat elstartol, és egy színész nem túl ismert, akkor minimum fizetést kap részenként. Viszont ha egy széria beindul, és igazán sikeressé válik, akkor bizony a színészek és fizetésemelést kérnek, amint a szerződésük szerint megtehetik. A 13 okom volt sztárjainál most jött el ez a pont.

A Clayt alakító Dylan Minnette eddig 80 ezer dollárt kapott részenként, a harmadik évadtól mindez 200 ezer dollárra rúg epizódonként. (Ez 56.2 millió forintnak felel meg.) Így Dylan lesz az egyik legjobban kereső fiatal színész Hollywoodban.

A többi főszereplő 20-60 ezer dollárt kapott eddig részenként, ők a harmadik évadban 135 ezer dollárt kapnak, és ha lesz negyedik évad, annak minden epizódjáért 150 ezer dolláros díjazásban részesülnek. Akikről szó van: Alisha Boe, Justin Prentice, Christian Navarro, Miles Heizer, Devin Druid, Brandon Flynn és Ross Butler.

A procedúra kicsit nehezítetteis a produkciós munkálatokat, hiszen a harmadik évadot most készítik, hogy jövőre be is mutathassák. De szerencsére már elhárultak a gondok.