Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Tolvajok klubja – Az új Vörös Pöttyösben a lány rabol, vagy meghal az apja

Ally Carter neve ismerősen csenghet azoknak, akik régóta olvasnak YA könyveket, pár éve a Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek könyvével sok olvasót szerzett.

Az írónő új regénye ezúttal a Vörös Pöttyösök közé érkezik, a címe Tolvajok klubja, a hősnő, Kat pedig egy rablócsalád sarja, és éppen nagy dobásra kényszerítik.

A könyv filmes jogai már elkeltek, a Lionsgate stúdió által. Ahogy az írónő is írja, egyelőre még nincs nagy mozgolódás a projekt körül. A könyv várhatóan még idén megjelenhet magyarul.

Ally Carter – Tolvajok klubja (Tolvajok klubja 1.)

Kat két hetet kapott – hogy végrehajtsa a legnagyobb rablást a családja történetében…

Amikor Katarina Bishop hároméves lett, a szülei elvitték a Louvre-ba… hogy terepszemlét tartsanak. A hetedik születésnapján Katarina és Eddie bácsi Ausztriába utaztak… hogy ellopják a koronaékszereket.

Tizenöt évesen Kat maga is kitervel valamit: addig ügyeskedik, míg bekerül az ország legjobb bentlakásos iskolájába, hogy végre maga mögött hagyhassa a családi vállalkozást. Ám ez korántsem olyan egyszerű, mint gondolta. Kat régi tettestársa és barátja bukkan fel, hogy visszarángassa a bajba. A srácnak jó oka van rá, hiszen a lány apjának élete a tét – így Kat kénytelen visszatérni korábbi életébe, ami elől olyan elszántan menekült.

Hihetetlenül elbűvölő, világkörüli helyszíneken játszódó izgalmas kalandregény…

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)