Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A sólyom nyomában: Magyar fülszöveget kapott a Hollófiúk spin-offja!

Jön magyarul a Hollófiúk spin-off kötete, amiben Ronan az egyik főszereplő. A magyar borítót még nem kaptuk meg, egy fülszöveget viszont igen, amiből a sztori is kiderül.

A könyvet odakint nagyon szerették, 23.800 csillagozás után is 4.32 a goodreadsen. Most trilóógiára készülhetünk, a második kötet májusban jelent meg Amerikában. Itthon az első rész még idén várható.

Maggie Stiefvater – A sólyom nyomában (Álmodok-trilógia 1.)

Az álmodók köztünk járnak… ahogy azok is, akiket megálmodnak. Az álmodók átka, hogy nem tudják abbahagyni az álmodást – legfeljebb megtanulhatják irányítani. Azok, akiket megálmodtak, nem élhetik a saját életüket, és ha az álmodójuk meghal, ők elalszanak örökre.

És vannak azok, akik üldözik az álmodókat. Hogy kihasználják és csapdába ejtsék őket. Hogy megöljék őket, mielőtt az álmaik kipusztíthatnák az emberiséget.

Ronan Lynch álmodó. Képes áthozni az álmaiból különböző ritkaságokat, de akár katasztrófákat is a hétköznapi valóságba.

Jordan Hennessy tolvaj. Minél közelebb kerül ahhoz, amit meg akar szerezni, annál szorosabban kötődik hozzá.

Carmen Farooq-Lane vadász. A testvére álmodó volt – és gyilkos. Látta, mit képes tenni egy emberrel az álmodás. Ahogy azt is, milyen károkat tudnak okozni az álmodók. Bár az mind semmi a közelgő pusztuláshoz képest…

A világszerte rajongva szeretett Hollófiúk-sorozat szereplőinek új története – egy fantasy-thriller, ami a felnőtteket ugyanúgy magával ragadja, mint a tizenéveseket.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)