Home Hírek John Green befejezte az új regényét! Íme, minden infó a könyvről!

John Green befejezte az új regényét! Íme, minden infó a könyvről!

Hosszú idő telt már el azóta, hogy John Green, a Csillagainkban a hiba szerzője új könyvvel jelentkezett volna. Most viszont sikerült befejeznie a legújabb regényét. Íme, minden infó, amit tudhatunk.

A címe Turtles All the Way Down, ami mélyebb jelentéssel bír, a szó szerinti fordítás értelmetlen. Maga a kifejezés – mondás a folytonos ismétlődésre utal.

A regény egy szökött milliárdossal és a készpénz jutalommal indul. Ez egy életre szóló barátság és váratlan összejövetel története. Egy Star Wars fanfiction. De szól még egy fiatal nőről, aki a saját gondolatai spiráljának a rabja. Nem én vagyok részeg, John Green csak infókat szórt el, ezeket összegeztem most.

Természetesen ez nem a végleges borító

Évek óta dolgozom ezen a regényen, iszonyú izgatott vagyok, hogy megoszthatom az olvasókkal. Ez az első kísérletem, hogy direkt a mentális betegségekről írjak, ami nagy hatással volt az életemre gyerekkorom óta. Így ez a történet bár kitalált, de nagyon személyes is” – nyilatkozta Green.

A Turtles All the Way Down amerikai megjelenése 2017. október 10-én esedékes. Bízzunk benne, hogy nekünk sem kell rá sokat várnunk!