Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

XoXo: A könyv, amiben egy K-pop sztárral jön össze az átlagos lány

Mindig is szerettem az olyan regényeket, amikben az átlagos főszereplőnk egy hírességgel jön össze. Nos, a külföldön kifejezetten népszerű Axie Oh tollából 2023. április 10-én érkezik a POV könyvek gondozásában az XoXo, ami ezt a thrope-ot dolgozza fel. Íme az imádnivaló magyar borító és a fülszöveg.

Idén nem ez lesz az egyetlen Axie Oh megjelenés, érkezik ugyanis a The Girl Who Fell Beneath the Sea is.

Axie Oh – XoXo

„- Ha arra kérnélek, hogy ments meg, megtennéd?
A szívem kissé megreped.
– Megpróbálnám.
A szemembe néz, és elakad a lélegzetem. Szinte igazságtalan, hogy lehet valaki ennyire… szép. A bőre hibátlan. A szeme sötét, a haja finom, az ajka pedig telt és cseresznyepiros.
Lehajtja a fejét, és rázkódni kezd a válla. Most… sír? Közelebb húzódom, és csak ekkor veszem észre…
Hogy nevet. Még a térdét is csapkodja az ép kezével.
Micsoda seggfej! Én meg még aggódtam érte!”

Mi van akkor, ha rálelsz életed szerelmére,
de kockára kell tenned miatta az életet, amit szerettél?

Jenny élete szinte minden percét annak szánja, hogy valóra váltsa az álmát, és világklasszis csellistává váljon. Egyfolytában gyakorol, különórákat vesz, a szórakozásra nem marad ideje.
Egy este azonban összefut egy titokzatos idegennel, aki a feje tetejére állítja megszokott rutinját. Cseu, a rejtélyes, jóképű és kissé meggyötört fiú pont olyan veszélyforrás, amit Jenny messziről elkerülne, mégis egész éjszaka együtt járják Los Angeles utcáit, mielőtt Cseu hazamenne Dél-Koreába.

Nincs értelme azon töprengeni, „mi lett volna, ha”, hiszen egy óceán választja el őket egymástól. Ám Jennynek és anyukájának egy időre Szöulba kell költözniük, hogy gondját viseljék Jenny nagymamájának. És vajon kivel találkozik az elit művészeti akadémián, ahova beiratkozott a félévre? Cseuval.
De Cseu nem csak egy átlagos álompasi, akivel egy osztályba kerülnek – hanem az egyik legnagyobb k-pop-banda tagja, egy idol, akinek tilos randiznia.

Vörös Pöttyös lesz a The Girl Who Fell Beneath the Sea!