Home Hírek A Hatalom – Új Zafír Pöttyös regény érkezik Jennifer L. Armentrouttól!

A Hatalom – Új Zafír Pöttyös regény érkezik Jennifer L. Armentrouttól!

Idén végre folytatódik Jennifer L. Armentrout Titan sorozata, amiben a görög mitológia elevenedik meg napjainkban. Az első részt nagyon szerettem, itt írtam róla véleményt, így már iszonyúan várom a folytatást is.

A második rész immáron a Zafír Pöttyös sorozatba kerül. Az első rész tévedésből lett Vörös Pöttyös, a könyvben ugyanis akad pár erotikusabb jelenet, így a Zafír Pöttyösben nagyon jó helyen lesz szerintem.

A magyar fülszöveget már megkaptuk, a borítóra egyelőre várni kell. A könyv megjelenése legkésőbb decemberre várható 🙂 Addig még bőven van idő elolvasni az első részt, ha még nem tettétek meg, nagy szeretettel ajánlom.

Jennifer L. Armentrout – A hatalom (Titan 2.)

Minden nagy változás küzdelemmel jár.

A Szövetségi Egyetem harctérré változott: összecsapnak a tisztavérűek, akik ismét érvénybe helyeznék a Fajrendeletet, és a félvérek, akik követelik a saját végzetük feletti uralom jogát.

A sors azonban más terveket tartogat.

Tetőfokára hág az erőszak, és elkerülhetetlennek tűnik a fajok közti háború – éppen a legrosszabbkor. Hüperiónt ugyan legyőzték, de Josie és Széth is tudja, hogy csak haladékot nyertek. Széthnek fel kell készítenie Josie-t a harcra, akinek uralnia kell új képességeit, és meg kell találniuk a többi félistent is, mielőtt a titánok rájuk bukkannának.

Az istenek azonban még náluk is nagyobb fenyegetéstől tartanak.

Egy csordányi kiéhezett titánnál csak egy fékevesztett apollüón veszélyesebb. A Josie-ban rejlő aether erősen vonzza Széthet. Mikor a vágy és a szerelem utat ad a hatalomnak, tudja, hogy Josie közelsége nemcsak a lányra, hanem mindenkire nézve veszélyes, de Josie elengedéséhez olyan önzetlenségre van szükség, ami nem Széth stílusa.

A múlt ösvénye a jövő útjává válik.

Ahogy kitör a káosz, ismerős arcok térnek vissza a múltból, és még bonyolultabbá teszik Josie és Széth eleve feszült viszonyát. A titánveszély pusztító következményekkel jár, és a hatalom sötét csábítása ismét befonja Széthet. Josie ezúttal talán nem tudja őt visszatartani.

Ha a hatalom és a szerelem harca válik a legpusztítóbb csatatérré, talán megváltás sem lehetséges.

Hatalom és szerelem harca. Éld át az izgalmait!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: Jennifer L. Armentrout – The Return: Visszatérés