Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Most jobban megismerhetjük Vilmos és Harry herceg életét

Azóta, hogy sajnálatosan elhunyt II. Erzsébet, a sajtó újra a királyi család életével van tele, bár, tegyük hozzá, ezek az uralkodók mindig is szolgáltattak okot arra, hogy foglalkozzunk velük.

Christopher Andersen újságíró ezúttal egy olyan könyvet írt, amiben a két herceg, Harry és Vilmos, illetve a feleségeik, Meghan és Katalin hercegné kapcsolatáról, életéről írt bővebben.

A Fivérek és feleségek szeptember végén várható a Gabo Kiadó gondozásában, íme a fülszöveg, amiből még több minden kiderül.

Christopher Andersen – Fivérek és feleségek

Egy friss kötet a brit uralkodócsalád új generációjáról!

Christopher Andersen újságíró már Diana, walesi hercegné halála óta figyelemmel kíséri Vilmos és Harry herceg életének alakulását. Több könyvet írt a témában, köztük néhány magyarul is megjelent.

Ebben a könyvében utánajárt mindennek: mi történt a két fiúval, mióta felnőttek lettek, megnősültek – mindketten erős karakterű nőket vettek feleségül –, és gyerekeik születtek.

Megmutatja, Erzsébet királynő hogyan próbált manőverezni a színfalak mögött, hogy kedvező képet alakítson ki a jövendő királyról, Vilmosról és a „Pótlékról”, Harryről. A nagy kérdés, hogyan tudja túlélni a Windsor-ház Harry és Meghan távozását a „Cégből”, amihez hasonló VIII. Edward óta nem történt a királyi családban. Megtudhatjuk, hogyan változott Vilmos és Harry viszonya egymással –, amely nagyon szoros, egymást támogató kapcsolattá fejlődött édesanyjuk halála után –, miután megnősültek, és milyen ádáz rivalizálás folyik a feleségek, a két sógornő között a népszerűségért.