Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A hír igaz: folytatódik a Wizards of Waverly Place!

A Disney csatorna egyik legnépszerűbb sorozata volt a Wizards of Waverly Place, magyar címén Varázslók a Waverly helyből. Igen, ez volt az, ami sztárrá tette annak idején Selena Gomezt.

A sztori folytatása szerint Justin Russo normális, mágiamentes életet él a feleségével és a két fiával, de amikor megérkezik hozzá egy váratlan vendég, minden a feje tetejére áll. Justinnak ugyanis meg kell tanítania Billie-nek, hogy miként használja az erejét, és szembe kell néznie a múltjával, hogy a Varázsvilág jövőjét biztosítsa.

A főszereplőt tehát a Justint alakító David Henrie, aki producerként is jegyzi a Disney Chanellre (és így a Disney+ streamingre) érkező sorozatot. A pilot epizódban Selena Gomez is visszatér, aki szintén producere lesz a szériának. Az eredeti sorozatból pedig igyekeznek majd minél több szereplőt visszahozni, szóval fanservice-ban nem lesz hiány.

Pontos premier dátum még nincs, egyelőre csak a pilot forgatókönyvéről kaptunk képet. Igaz, Henrie azt írta a kép mellé, hogy 2024 lesz az év, amikor a mágia visszatér, szóval idei premierre számíthatunk.

Van egy olyan érzésem, hogy a sorozat és a sok megjelent könyv után sok régi rajongó örül most nagyon a hírnek. Anno (egek, fáj ezt leírni) 15 éve én is néztem és szerettem a sorozatot, biztosan belenézek majd az újba is. És tudom, ezzel nem vagyok egyedül!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading