Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Amit sosem fedünk fel: Jön magyarul az Amin sosem leszünk túl folytatása

Ahogy az várható volt, Lucy Score sikerkönyve, az Amin sosem leszünk túl a magyar olvasók szívét is meghódította. A Pioneer Bookstól pedig idén már jön is a folytatás, az Amit sosem fedünk el.

A megjelenés 2023. szeptember 22-én esedékes, íme a magyar borító és a fülszöveg. Aki szerette az első részt, az szerintem ezt is fogja majd.

Lucy Score – Amit sosem fedünk fel

A Morgan fivérek közül mindig is Nasht tartották a jó fiúnak: ő a megbízható rendőrfőnök, mindenkire kedvesen mosolyog, és ott segít, ahol tud. Azonban Nash épp egy lövöldözésben szerzett sérüléséből lábadozik, és az eset óta pánikrohamok és rémálmok kínozzák. Nem önmaga többé, de képtelen segítséget kérni a szeretteitől.

Kerüli az embereket, és ez épp kapóra jön új, dögös szomszédjának, Linának, aki szintén nem vágyik mély beszélgetésekre vagy tartós emberi kapcsolatokra, csupán feltűnés nélkül szeretné elvégezni a munkát, ami miatt a városba érkezett. Csakhogy találkozásuk első pillanatától kezdve mindketten tudják, hogy nagyon nehezen tudnak majd szimplán jó szomszédok maradni. Vajon Lina képes lesz ellenállni Knockemout bájának és Nash sármjának? És képesek lesznek megőrizni legféltettebb titkaikat egymás előtt – a titkokat, amelyek mindent tönkretehetnek?

Lucy Score második Knockemout-regénye legalább annyira humoros, izgalmas és szexi, mint az Amin sosem leszünk túl.