Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Érzéki játék címmel jön Vi Keeland új romantikus regénye magyarul

Az Álomgyár Kiadó jóvoltából 2022. november 02-án érkezik Vi Keeland The Summer Proposal regénye, ami magyarul az Érzéki játék címet kapta, és megmaradt az eredeti borító is, hallelujah!

Vi Keeland – Érzéki játék

Max Yearwooddal egy vakrandin ismerkedtem meg. Elképesztően jóképű volt, humoros, és már az elején fantasztikus volt köztünk az összhang. Pontosan erre volt szükségem a szakításom után. Legalábbis azt hittem… amíg meg nem érkezett a valódi randipartnerem. Kiderült, Max csak felvette a szerepet, amíg valódi partnerem meg nem érkezik. Enyhe kifejezés, hogy csalódott voltam. Mielőtt Max elment, átadott egy hokimeccsre szóló jegyet a közeli arénába – arra az esetre, ha a randim nem alakulna jól.

Nem alakult jól. Így hazafelé menet úgy döntöttem, adok Maxnek egy esélyt, és elmentem a meccsre, de ő nem várt a nézőtéren. Mint kiderült, azért hívott meg, hogy lássam őt játszani. Így kezdődött érzéki kalandunk. Max mindent megtestesített, amire akkoriban vágytam, valamint csupán néhány hónapig volt még a városban, mert új szerződése a több ezer kilométerre lévő új csapatához szólította. Azt javasolta, hogy töltsük együtt a nyarat – segít elfelejteni a volt pasimat. Ez meglehetősen jó ötletnek tűnt. De mindannyian ismerjük a mondást: ember tervez…

A New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője, Vi Keeland kötetei több millió példányban keltek el világszerte. Az írónő most egy kölcsönösen kielégítő megállapodáson alapuló kalandra csábítja olvasóit.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading