Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Pókember sztárja lett a Kés a zajban adaptáció főhőse!

A Ha szólít a szörny mellett újabb Patrick Ness regényből készül film. Ezúttal a Chaos Walking trilógia első része, a Kés a zajban lett a szerencsés. Az adaptáció két főhősét már ki is választotta a Lionsgate stúdió, aminek mellesleg Az éhezők viadalát és A Beavatottat is köszönhetjük.

kes-a-zajban-adaptacio

A férfi főszerepben a Pókember sztárja, Tom Holland lesz látható, akinek nem újkeletű egy könyvadaptáció, hiszen szerepelt Meg Rosoff Majd újra lesz nyár feldolgozásában is. Holland partnerét Daisy Ridley alakítja, az angol színésznőt leginkább a Star Wars filmből ismerheti a néző.

A filmet Doug Liman rendezi, a forgatókönyvön Charlie Kaufman és Jamie Linden dolgozik. Premier dátumot még nem adtak meg. Alább megnézhetitek a regény magyar borítóját és a fülszövegét is, ide kattintva pedig megrendelhető a kötet.

kes-a-zajban

Patrick Ness – Kés a zajban

Megdöbbentően eredeti, izgalmas, különleges könyv a felnőtté válás veszélyes útjairól. Todd Hewitt az utolsó fiú Prentissvárosban, ahol állandó, nyomasztó zajban mindenki hallja a többi ember gondolatát is. Nincsenek titkok. De Todd váratlanul tökéletes Csöndre bukkan. Hazudtak neki, menekülnie kell. Patrick Ness világszerte népszerű, díjnyertes trilógiájának első kötete végre magyarul.