Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ráadásszerelem: Májusban a film és a könyv is jön magyarul!

Egy új romantikus történet érkezik a magyar mozikba, 2023. május 11-én debütál ugyanis a Ráadásszerelem, amiben Sam Heughan és Priyanka Chopra Jonas a főszereplők. Ami érdekesség, hogy Céline Dion önmagát alakítva szerepel benne, sőt, még énekel is. Az előzetes alapján lenyűgöző filmre készülhetünk.

Naná, hogy ez is egy könyvadaptáció, Sofie Cramer könyve pedig egy pici csúszással, 2023. május 18-án jelenik meg magyarul. Van egy olyan érzésem, hogy sokan beleszerettek majd a regénybe és a filmbe is!

Sofie Cramer – Ráadásszerelem

Szívmelengető történet szerelemről, veszteségről, egy szerencsés véletlenről és sok-sok üzenetrőlEgy heves vitát követően Clara barátja egyszer csak szó nélkül eltűnik. A lány nem sokkal később megtudja, hogy Ben tragikus módon életét vesztette. Pedig alig néhány hete kérte meg a kezét! Clara teljesen maga alá kerül. Ben hiánya egy nap, két évvel később arra sarkallja, hogy SMS-t írjon neki, és a napi rendszerességgel küldött üzenetekben lassan újra támaszra lel.

Amiről Clara nem tud: hogy Ben számát időközben újra kiadták. Így az üzenetek Svennél, a fiatal újságírónál landolnak, és azok olyannyira megérintik a férfit, hogy nemsokára elindul, hogy felkutassa a titokzatos feladót.Sem Sven, sem Clara nem tudja, mire számíthat, de ami biztos, hogy mindkettejük élete gyökeresen megváltozik majd…

A nagy sikerű német regényből két film is készült, a történet amerikai feldolgozása 2023 májusától látható Sam Heughan, Priyanka Chopra és Celine Dion főszereplésével.