Home Könyvek listák 4 dolog, amit tudnod kell a Vörös Pöttyös Rókatündérről

4 dolog, amit tudnod kell a Vörös Pöttyös Rókatündérről

Már előrendelhető Eszes Rita második regénye, a Rókatündér! A könyvet már volt szerencsém elolvasni, hamarosan blogturnézunk vele. Addig is, íme 4 dolog, amit tudnod kell a Rókatündérről!

#1 – Helló, Japán! A könyv Japánban, pontosabban Oszakában játszódik, így ha szereted a japán kultúrát, akkor ezt imádni fogod. De ha hozzám hasonlóan nem vagy az ország rajongója, akkor is élvezhető lesz a kötet, mert annyira egyedi.

#2 – Nem google térképpel lett megírva. Hogy ez mit jelent pontosan? Jó pár olyan könyv van a piacon, amit magyar szerző írt, és olyan országban játszódik, ahol még sosem járt. No a Rókatündér nem ilyen, ugyanis Eszes Rita egy évet Oszakában töltött cserediákként, akárcsak eme kötet főhősei. És ettől annyira hiteles minden egyes sorában, hogy azt öröm olvasni.

#3 – Mi is a Rókatündér? A kötet hősnője, Midori, egy különleges lány, ugyanis ő Kicune, aminek a jelentése rókatündér. Tehát igen, szó szerint át tud változni rókává, ez a természetfeletti szál pedig gyönyörű kifejtést kap a történet során.

#4 – Helló, álompasik! A könyvben nem csak egy, hanem két könyves álompasit is megismerhetsz. Tristan egy Svédországból érkező cserediák, vad, szókimondó és rendkívül okos srác, aki hamar belopja magát az ember szívébe. Akira pedig egy japán fiú, kedves, édes, visszafogott, de neki is megvan az a vadabb oldala, amitől nagyon hamar bele lehet szeretni olvasóként.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva már most előrendelhető a könyv! *