Home Hírek Új kiadásban érkezik Holly Black kultikus története, a Spiderwick krónikák!

Új kiadásban érkezik Holly Black kultikus története, a Spiderwick krónikák!

Mielőtt a Kegyetlen herceg sorozattal rabul ejtette volna a szívünket, Holly Black a Spiderwick krónikák könyvsorozattal aratott nagy sikereket.

A könyvekből 2008-ban még mozifilm is készült, amiben Freddie Highmore (The Good Doctor) alakította a főszereplőt.

A könyvek anno itthon is megjelentek a Cicero Könyvstúdió jóvoltából, de már rég nem kaphatóak, így szerencsére most sokan örülhetünk: érkezik az új, különleges kiadás!

Az eredeti 5 részes sorozat egy nagy, 464 oldalas kötetben jelenik meg 2020. november 18-án, és kaptunk is hozzá egy gyönyörű új borítót. Az eredeti sorozat 6-8. része afféle spin-off, annak az újbóli megjelenése kapcsán nincs információ.

Tony DiTerlizzi – Holly Black – Spiderwick Krónika

A teljes, világsikerű sorozat egy kötetben, Tony DiTerlizzi eredeti illusztrációival!

Miután titokzatos manóútmutatót találnak a vén ház padlásán, amelybe beköltöztek, Jared, az ikertestvére, Simon és nővérük, Mallory mágikus és gyakran szeszélyes világ létezésére derítenek fényt, mely a mi világunkkal párhuzamosan létezik: ez pedig nem más, mint a tündérek birodalma.

Most a világszerte több mint 6 millió példányban eladott sorozat mind az öt kötete egy könyvben jelenik meg újra.

Kövessétek Jared, Simon és MalloryGrace-t és a különös, régi könyvet egy új világba, amely tele van tündérekkel, törpékkel, trollokkal, koboldokkal és más fantasztikus teremtményekkel!