Home Hírek Itthon is bemutatják a mozik a Minden, minden filmet!

Itthon is bemutatják a mozik a Minden, minden filmet!

Olyan sok könyvadaptáció kerüli el a hazai mozikat, hogy gondolatban már a Minden, minden filmről is lemondtam. De szerencsére most pozitívan csalódtam!

A Fórum Hungary jóvoltából 2017. augusztus 3-án érkezik itthonra a film! Az amerikai premier május 19., így nekünk lesz pár hónap várakozás, mire megnézhetjük a filmet, de úgy érzem, erre megéri majd várni egy kicsit.

Ide kattintva minden cikk elolvasható, amit Nicola Yoon könyvének az adaptációjáról írtam, alább pedig a film magyar történetét olvashatjátok el, ami eltér a könyv fülszövegétől.

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében… és nem csókolhatod meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra.

Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek… még ha mindent el is veszíthetnek

Kíváncsi lettél a könyvre? Ide kattintva megrendelhető!