Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kikelet ház: Egy új Arany Pöttyös folytatását hozza el a Könyvmolyképző

Alig pár hete jelent meg a Spring House sorozat első kötete, a Téli Lak, és máris érkezik a folytatás, a Kikelet ház, ami két nő sorsát tárja elénk ez a szerelemmel, rejtéllyel, emlékekkel és titkokkal teli, lebilincselő regény, akiket bár generációk választanak el egymástól, a történetük mégis összeér.

A megjelenés 2022 őszén esedékes, már meg is kaptuk a magyar borítót és a fülszöveget. Íme!

Mary Ellen Taylor – Kikelet ház (Spring House 2.)

Két nő sorsát tárja elénk ez a szerelemmel, rejtéllyel, emlékekkel és titkokkal teli, lebilincselő regény, akiket bár generációk választanak el egymástól, a történetük mégis összeér.

A fiatal történészlány, Megan Buchanan, mialatt elhunyt vőlegényétől születendő gyermekét várja, gőzerővel veti bele magát élete álommunkájába, egy százéves vadászház műemléki felújításába. Minden vágya, hogy profin és csúszás nélkül teljesítse a megbízást, ugyanakkor szeretne jó anyja lenni a szíve alatt növekvő babának, és felelősségteljesen felkészülni a gyerek születése után rájuk váró új életre.

Megan megszállottja a régi tárgyakban, történetekben megbújó titkoknak, amikből a vadászház esetében sincs hiány, jóllehet, mint kiderül, a legérdekesebb titkokat nem is a kastély, hanem a mellette álló kis gondnoki épület őrzi. Egy titkos szekrényben ráakad egy köteg levélre, amelynek szenvedélyesen teleírt lapjai egy száz évvel korábban élt nő fordulatos életének eseményeiről mesélnek. A lányt rabul ejti az ismeretlen nő sötét titkoktól terhes története. Különösen, mert titkai neki is vannak.

Ahogy fokról fokra kibontakozik számára a múltbéli nő élete, lassan maga is felismeri, hogy a viharos családi viszonyokat és fájdalmas döntéseket gyakran éppen a szeretet és a féltés mozgatja.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading