Home Megjelenésre várva Elárulok néhány titkot a The Duff spin-offról, a Lying Out Loud-ról!

Elárulok néhány titkot a The Duff spin-offról, a Lying Out Loud-ról!

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában még idén megjelenik a Lying Out Loud – A hazugságháló, ami a nagyon sikeres The Duff – A pótkerék spinoffja. Íme, néhány érdekesség a könyvről, ami elsősorban a The Duff olvasóit érdekelheti!

* Figyelem! A bejegyzés kissé spoileres a The Duff szereplőit illetően,
így ha ez téged zavar, akkor kérlek, ne olvass tovább! *

lying-out-loud-hazugsaghalo

– A főszerepben Wesley húgának, Amynek a legjobb barátnője, Sonny áll, ő a nézőpont karakter. De igen, Amy is jelentős szerepet kap a történetben, ahogy a Rush szülők is.

A The Duff eseményei után 3 évvel járunk.

– A helyszín a jól ismert gimnázium, ami nem is változott túl sokat. És néhány más ismert helyszínt is meglátogatunk, például azt, ahol Bianca leöntötte Wesleyt.

the-duff

Visszatérnek a The Duff főszereplői! Wesley többet szerepel, és nagy hatással lesz majd Sonnyra. Pár édes jelenetben Bianca is feltűnik. A párosuk továbbra is imádnivaló, és hát, nem sokat változtak, még mindig vitáznak – és szeretik egymást.

– A The Duff mellékszereplőivel is újra találkozhatunk, például feltűnnek Bianca legjobb barátnői egy-egy szuper jelenetben, de röhöghetünk Wesley tapadós exén is.

– Bianca és Wesley amúgy New Yorkban tanul.

lying-out-loud-hazugsaghalo-er

No és milyen a regény? Sajnos nem annyira ütős, mint a The Duff, de mindenképpen élvezetes és elgondolkodtató olvasmány. Szerintem érdemes elolvasni, mert szerethető, csak ne tegyétek olyan magasra a mércét, mint ahogy én tettem. Bővebb véleménnyel a blogturnén érkezem.

A könyv megjelenése 2016 őszén várható. Fent megnézhetitek a magyar borítót (ami szerintem elég ütős lett), ide kattintva pedig a magyar (kissé talán spoileres) fülszöveget is megnézhetitek.