Home Hírek Friss hírek és érdekességek a Simon és a homo sapiens lobbi filmről

Friss hírek és érdekességek a Simon és a homo sapiens lobbi filmről

Mivel most forgatják a Simon és a homo sapiens lobbi filmet, ezért egyre több hírnek örülhetünk az adaptáció kapcsán. Most ezeket gyűjtöttem egy csokorba.

– A 13 okom volt és a Nerve: Idegpálya adaptációkból ismert Miles Heizer csatlakozott a bandához, ő alakítja majd Cal Prince karakterét.

– A könyv írónője a Twitter oldalán mindenkit megnyugtatott Blue személyéről. Ő az a srác, akivel a főhős, Simon levelezik, akibe belezúg, és akinek a kiléte kábé a könyv végéig rejtély. Becky pedig elárulta, hogy nem írták át a könyv sztoriját, Bluet szerencsére nem egy fehér színész alakítja. (Spoiler veszély, csak akkor jelöld ki, ha olvastad a könyvet).

– Az Epic Reads szerkesztője, Margot Wood is szerepet kapott a filmben. Igaz, nem túl nagyot, de naná, hogy a könyvmoly lány oda és vissza volt a gyönyörűségtől.

– Lesz azért pár változás is. Alice például nem került be a filmbe, holott a könyvben azért nagy jelentősége volt. És bekerültek új karakterek is, mint Mr. Worth, Lyle és Ethan – ők mondjuk semmit se mondanak, de legalább jó tudni, hogy vannak.

– Becky elárulta azt is, hogy legjobban a báli jelenetet várja a filmből, amiben külön kiemelte Logan Miller zseniális játékát.

– Lesznek visszaemlékezős jelenetek Simon gyerekkorára, Bluéra sajnos nem.