Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy éj a szigeten – Új romantikus regény a XXI. század kiadótól!

A Nem nézes hetek és a Spanyol szerelmi átverés után egy újabb romantikus regénnyel érkezik a XXI. század kiadó, méghozzá az Egy decemberi nap írójától.

Az Egy éj a szigetent Jodi Picoult így jellemzi: „A tökéletes románc és egy nő kiteljesedésének története egyben.A története és a borítója is nagyon cuki, így gyanítom ebbe a kötetbe is sokan beleszerettek majd. A könyv már meg is jelent, ide kattintva rendelhető.

Josie Silver – Egy éj a szigeten

Egy házikó. Két idegen.

Minden nagy szerelemnek kezdődnie kell valahol.

Cleo minden nap szerelmekről ír a randirovatba, de az életéből hiányzik a szerelem.

A randirovat szerkesztője felveti, tartson egy esküvőt, amin elveszi önmagát, és helyszínnek egy távoli ír szigetet javasol. Cleo igent mond – ez valóban szenzációs ötlet, amellyel emlékezetessé teheti a harmincadik születésnapját. Ugyan egyedülálló, de magányosnak cseppet sem magányos, igaz? Jót fog tenni neki az egyszemélyes kaland.

Megérkezik a luxusházikóhoz, ahol már ott van egy magas, sötét hajú, csökönyös amerikai, név szerint Mack, aki azt állítja, ezt a szállást ő vette ki. Se Mack nem hajlandó máshova menni, se Cleo. Sebesen közeleg a vihar, muszáj osztozniuk a házikón. Elvégre csak egy éjszakáról van szó.

De mi van, ha a szigeten töltött éj csak a kezdet?