Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Én, a cipő meg a nagy Ő – Most egy dundi lány lett Hamupipőke!

Egyszerűen oda és vissza vagyok a Hamupipőke történetekért, legyen az akár film, akár könyv. Nagy örömömre most egy ilyen történet érkezik a Manó könyveknél.

A kötet szerzőjét ráadásul szeretem is, Julie Murphy az, akinek a Dumplint is köszönhetjük, utóbbiból film is készült. Az Én, a cipő meg a nagy ő magyarul 2023. szeptember 26-án jelenik meg, ide kattintva előrendelhető, alább pedig íme a magyar borító és a fülszöveg.

Azt kell mondjam ez az ősz egyik legjobban várt könyve!

Julie Murphy – If the Shoe Fits – Én, a cipő meg a nagy Ő

Cindy imádja a cipőket, egy helyes masni vagy egy divatos sarok az önkifejezésének az eszköze. Divatmegszállottként és molett lányként sosem talál rá illő dizájner-ruhadarabokat, de a cipők sosem hagyják cserben.

Amikor megszerzi a tervezői diplomáját, nem tudja, mihez kezdjen, és hazaköltözik a mostohaanyjához, Erica Tremaine-hez, a világ legnagyobb párkereső valóságshowjának produceréhez. Amikor az utolsó pillanatban kiesik egy lány a műsorból, hirtelen Cindy kerül a rivaldafénybe. Talán ha megvillantja a tévében a menő cipőkollekcióját, akkor az lökést jelenthet a karrierjében is. És addig is miért ne randizgasson a partiképes nagy Ő-vel?

De mivel ő az első és egyetlen plus-size versenyző a műsorban, egyik napról a másikra kész szenzációvá és a testpozitivitás ikonjává válik. És ami még elképzelhetetlenebb: valóban beleszeret a hercegbe! Cindy ad egy esélyt a sorsnak, hogy a kétértelmű bókok, az alattomos műsorkészítők és a kétszínű játékostársak ellenére végig tudja vinni ezt az egészet, úgy, hogy a szíve nem törik darabokra a kalandos út során.