Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Van helyem a világodban? Új romantikus a városi nő és a vidéki srác szerelméről

Abby Jimenez neve a magyar olvasók előtt sem ismeretlen, olyan könyvek jelentek meg eddig tőle, mint A póráz két végén vagy Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne merj szeretni. Most újabb történetet olvashatunk tőle.

A Van helyem a világodban? egy olyan romantikus történet, amiben egy városi nő szeret bele egy tíz évvel fiatalabb vidéki srácba. A történet pontos leírása alább. A magyar borítót a kiadó tervezte, szerintem egész szép lett, bár bevallom, az eredeti itt jobban rabul ejtette a szívem. És a tiéd?

Abby Jimenez – Van helyem a világodban?

A sorsunk összefonódik, még ha különbözik is.

Egy merész fogadás, egy ínyenc, grillsajtos szendvics és egy kis kecskesimogatás után Alexis Montgomery világa a feje tetejére állt. Az ok: Daniel Grant, egy nevetségesen dögös asztalos, aki tíz évvel fiatalabb nála, és a világ leglazább pasija – a kifinomult, városi nő, Alexis totális ellentéte. A köztük lévő kémia mégis tagadhatatlan.

Bár az ultragazdag szülei azt szeretnék, hogy vigye tovább a világhírű sebészcsalád örökségét, Alexis nem vágyik sem dicsőségre, sem hírnévre. Neki megfelel, hogy egyszerű sürgősségi orvos legyen. Minél több időt tölt Daniellel és a férfi kisvárosi ismerőseivel, annál tisztábban látja, mi az, ami igazán fontos. Ám ha hagyja, hogy kapcsolatukból több legyen egy rövid távú kalandnál, azzal hátat fordít a családjának, és lemond arról a lehetőségről, hogy emberek ezreinek segítsen.

Danielt nem vonhatja be a saját mindennapjaiba, ugyanakkor nem tud lemondani a mellette megtalált boldogságról sem. Nem is különbözhetnének jobban egymástól, így Alexisnek el kell döntenie, mit választ.

A USA Today és New York Times bestsellerszerző Abby Jimenez egy újabb regénnyel jelentkezik, amely méltón képviseli a romantikus regény műfaját. Egyszerre vicces és komoly, nagyon érzékenyen és hozzáértőn kezel egy sok nőt érintő problémát, teszi mindezt kivételes arányérzékkel – mondhatni, majdhogynem tökéletes.