Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul az Arkánum krónikák új része – Íme a Szólít a sötét magyar fülszövege

Magyarul is folytatódik az Arkánum krónikák, az ötödik kötet idén ősszel vagy karácsonyra várható a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

A kötet már elő is jegyezhető ide kattintva. Alább meg is nézhetitek a magyar fülszöveget és a könyv eredeti borítóját. A magyar borító biztosan más lesz majd, hogy illeszkedjen az eddig megjelentekhez.

Kresley Cole: The Dark Calling – Szólít a Sötét (Az Arkánum Krónikák 5.)

*Ha a világ késélen táncol…

Evie képtelen elhinni az életét – és a játszmát – gyökerestül felforgató hírt. Miért nem érez változást? Talán rossz emberbe vetette a bizalmát?

Ha mindenhol ellenség vár…

Forrnak az indulatok az időtlenség kastélyában, ahogy Evie kételkedni kezd a saját épelméjűségében. A válaszokat a menedéken túli világ rejti, de vajon segít-e neki a halál a keresésben – vagy elejét veszi, hogy kiderítse az igazságot a jövőjéről és Jack sorsáról?

Szólít a sötét.

Rejtélyes, baljós erő zökkenti ki az útjába kerülő Arkánumokat. Evie kénytelen egymaga nekivágni a pusztaságnak, ahol csak váratlan szövetségeseire számíthat. De közeledik a Richter elleni mindent eldöntő csata… *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)