Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Klaus Mikaelson visszatér a Legacies – A sötétség örököse fináléjára!

Június 16-án a végéhez ér a Vámpírnaplók-univerzum a The CW-csatornán, ugyanis aznap leadásra kerül a Legacies – A sötétség örököse utolsó epizódja is. Itthon az HBO Max streaming szolgáltatón nézhetjük majd meg. A kreátor ígéretet tett, hogy jó lezárást kapunk, amiben régóta várt karakter is megérkezik. Nos, a meglepetés már ki is derült!

Joseph Morgan Twitteren erősítette meg a hírt, hogy a Legacies – A sötétség örököse utolsó részében ő is látható lesz. A The Originals – A sötétség kora végén (SPOILER) ott hagytuk el Klaust, hogy feláldozta magát, hogy megmentse Hope-ot, és elpusztítsa a Hollow-t. (SPOILER VÉGE).

Ez a családról szól. A család az erő. Ez egy apáról és a lányáról szól, az ő kapcsolatukról, hogy Klaus mit érez a lánya iránt. Erről szól az egész.” – nyilatkozta rejtélyesen Joseph Morgan, és elárulta azt is, hogy egyetlen jelenetet vettek fel, így sokáig nem lesz sajnos képernyőn, de vélhetően nagyon érzelmes találkozásra számíthatunk Hope és Klaus között.

És hogy kik tűnnek még fel az utolsó részben? Erről sajnos nincs hír, de remélhetőleg ennyi év után Caroline is megérkezik, hogy a lánya(i) mellett legyen. Már csak pár nap, és kiderül! Addig is nagyon izgatott vagyok a Hope – Klaus újratalálkozás miatt, mert a The Originalsban is nagyon szerettem a közös jeleneteiket, plusz a korábbi visszatérők is, mint Rebekah vagy Freya nagyon jó színt vittek a sorozatba.