Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

8 gondolat A fiúknak, akiket valaha szerettem trailer kapcsán

A héten debütált A fiúknak, akiket valaha szerettem első trailer, ami majdnem két perces. Én nagyon imádom, az augusztus 17-én érkező filmet is jobban várom miatta, pláne mert a könyvet is imádtam. Nyolc érdekességet, gondolatot meg is osztok veletek a trailer kapcsán. Íme!

#1 – Oké, bevallom. Az elején, mikor kiderült, hogy Lana Condor lesz Lara Jean kissé aggódtam. Rákerestem ugyanis a lányra, és szinte csak olyan képet dobott ki a google, amin talpig sminkben feszített, így kevésbé tudtam elképzelni őt a szelíd, ártatlan Lara Jeanként. De a trailer végleg meggyőzött: jó lesz ő. Nem kicsit, nagyon! Bocsi Lana!

#2 – Nagyon profi a trailer vágása. Ez már abból is látszik, ahogy Lara Jean narrálja, senki se törődik azzal, hogy mit csinál, mire rág egyet a ropin, jön a hangeffekt, és mindenki ráfigyel. Az ilyen apróságok teszik zseniálissá ezeket a trailereket.

#3 – Úgy imádom Lara Jean szobáját! Oké, kicsit más, mint a borítókon, de a hangulatot teljesen eltalálták, pont így képzeltem el a könyvek, és Lara Jean jelleme alapján.

#4 – Noah Centino telitalálat! Már a The Fostersben is csíptem a srácot, és itt is zseniálisan hozza a laza, csajozógép srácot, akibe lehetetlen nem belezúgni.

#5 – Helló, John Ambrose McClaren! A második könyvben nagyon megszerettem a srácot, és a trailerben pedig rá se jöttem, hogy ő az. Utána jött szembe ez a kép. Ahww!

#6 – Az az álomjelenet Lara Jean és Josh között több, mint telitalálat. Imádom!

#7 – Igaz, hogy Kitty csak pár másodpercre tűnt fel, de a könyvhűség szempontjából egy dolgot tuti kipipálhatunk: a kiscsaj itt is legalább annyira idegesítő, mint amilyen a könyvben volt! 😀

#8 – Ó, a jakuzzis jelenet! Már a könyvben is tűzforró volt, és úgy tűnik, ez a filmben is így lesz… 🙂

* A könyvet is elolvasnád? Katt, és szerezd be itt! *


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading