Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A kihívás: Magyar borítót kapott Elle Kennedy új könyve!

Örömünnep vár az Elle Kennedy rajongókra, ugyanis karácsonyra érkezik magyarul a Briar U utolsó kötete, A kihívás, amiről amúgy Sarina Bowen író azt mesélte, hogy ez a kedvenc Briar U kötete!

A magyar borító és a fülszöveg már megérkezett, sőt, már a könyv első oldalait is elolvashatjátok, katt ide a beleolvasóért.

Elle Kennedy – The Dare – A kihívás (Briar U 4.)

Vannak kockázatok, amiket vállalni kell…

Az egyetem lett volna a nagy esély, hogy rút kiskacsából kecses hattyúvá változzam. Ehelyett egy gonosz banyákkal teli lányszövetség csapdájába estem. Nem könnyű a beilleszkedés, így amikor a Kappa Chi-nővéreim kihívás elé állítanak, nem mondhatok nemet.

A feladat: elcsábítani a harmadév legmenőbb hokisát. Conor Edwards gyakori vendég a Görög Sor bulijain… és a Görög Sor lányszövetségeinek ágyaiban. Az a típus, akibe belezúgsz, mielőtt még rájönnél, hogy az ilyen srácok levegőnek nézik a magamfajta lányokat.

Csakhogy Mr. Népszerű csupa meglepetés – ahelyett, hogy kinevetne, hajlandó velem felmenni az emeletre, és eljátszani, hogy történik köztünk valami. Sőt, még ennél is tovább megy: folytatni akarja a tettetést. Úgy tűnik, Conor szeret játszani, és élvezi, hogy hülyítheti a „barátaimat”.

Szinte képtelenség ellenállni a dögös szörfös srác laza bájának, bár szép lassan rájövök, hogy Conor nem pont olyan, mint amilyennek a rajongói látják.

Minél tovább folytatjuk ezt az őrült színjátékot, annál nagyobb az esély, hogy csúnya vége lesz a történetnek…