Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Csók Míkonoszon: Nyaralás alatt lesz a hősnő szerelmes az új Menő könyvben

Catherine Rider alapvetően két típusú regényt ír: nyáron és karácsonykor játszódó romantikust. Ami engem illet, én az utóbbiakat szeretem nagyon, de van egy olyan érzésem, hogy ez a nyári romantikus, a Csók Míkonoszon is egy szuper lehet, a fülszöveg legalábbis elég meggyőző.

A kötet megjelenése 2022. május 16-án esedékes, a hősnőnkre egy nyaraláson talál rá a szerelem. Magyar borító és fülszöveg alább.

* A kötet ide kattintva előrendelhető *

Catherine Rider – Csók Míkonoszon

Izzy nem egészen így képzelte a vakációt. Ahelyett, hogy színpadon énekelve szórakoztatná egy tengeri üdülőhajó közönségét, homárnak beöltözve kell gyerekekre vigyáznia. Amikor exbarátját egy másik lánnyal együtt találja a közös kabinjukban, Izzy úgy dönt kiszellőzteti a fejét Míkonoszon, ahol a hajó rövid időre kiköt.

Zach Míkonoszon született, de Chicagóban nőtt fel, és csak ritkán látja görög rokonait. A nagyszülők hatalmas háza a haláluk után kiüresedett, de úgy tűnik, a család már eldöntötte, hogy mi lesz a sorsa, anélkül, hogy őt megkérdezték volna. Ez áthúzza Zach terveit, akinek szüksége lett volna pénzre vállalkozása elindításához.

Amikor a két fiatal útjai véletlenül keresztezik egymást Míkonoszon, mindketten úgy érzik, valami fontos történt az életükben. Pedig egyikük sem akart új kapcsolatba bonyolódni…