Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Rendíthetetlen: Új Rubin Pöttyös kapott magyar borítót

Újabb Sarina Bowen kötetet olvashatunk a nyáron, érkezik ugyanis a True North sorozat második kötete. Erről a sorozatról tudni érdemes, hogy minden részben mások a főhősök, így önállóan is olvashatóak.

Az első részt nagyon szerettem, így kíváncsi vagyok a folytatásra is, örülök, hogy a Könyvmolyképző ezt is elhozza nekünk. Íme a magyra borító és a fülszöveg.

Sarina Bowen: Steadfast – Rendíthetetlen (True North 2.)

A lány az egyetlen, aki valaha szerette, és az egyetlen, aki sosem lehet az övé.

Jude mindent elveszített egy tavaszi napon, amikor autójával egy útszéli almafának hajtott. Egy ember meghalt, és kizárt, hogy valaha helyrehozza, amit tönkretett.
Ha tehetné, örökre elkerülné a vermonti Coleburyt. Azonban egy leszokóban lévő kábítószerfüggő exfegyenc nem talál akárhol munkát.

Sophie Haines számára megrendítő élmény újra szembetalálkozni a férfival, aki összetörte a szívét. Hirtelen mindenütt ott van, akármerre fordul. Nehéz nem észrevenni, hogy mennyire megváltozott. A rosszfiúnak, aki egykor szerette őt, nem volt izmos felkarja és napcsókolta hajfürtjei.
És sosem jelentkezett volna önkéntesnek a templom konyháján.

Sophie tudja, hogy őrültség egy olyan ember után vágyakozni, aki az összes, fájó szívvel írt levelét visszaküldte olvasatlanul a börtönből. Ám a fiú pillantásai az irányába minden ellenállását megrendítik.

Senki nem akarja, hogy Sophie és Jude újra együtt legyen, legkevésbé Sophie rendőrfőnök apja. Viszont Colebury egy kisváros.

És a tiltott szerelemnek saját szabályai vannak.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading