Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Végre szerelem: Új romantikus egy színésznő és egy testőr románcáról

2022. június 02-án érkezik magyarul a Végre szerelem című kötet, amit az itthon is jól ismert Melissa Foster jegyez. A kötet egy színésznő és egy testőr románcáról szól. Részletek a magyar borító alatt.

* A kötet ide kattintva előrendelhető *

Melissa Foster – This is love – Végre szerelem

Remi Divine színésznőnek elege van a zaklatókból, de a testőrökből is. Egyáltalán abból, hogy minden lépését figyelik. De azért egy cseppet sem kell félteni! Tudja, hogyan kovácsoljon előnyt lázadó szelleméből: meg kell szabadulnia basáskodó testőreitől, akik tapadnak rá, és ennek legjobb módja a szökés.

Mason Swift biztonsági céget vezet, élete mások védelméről szól. Amikor Remi megszökik két legjobb emberétől, a férfi átveszi az irányítást, és maga áll a színésznő mellé testőrnek, minden tőle telhetőt megtéve, hogy jól végezze a munkáját. Mivel állami gondozásban nőtt fel, és egykor a különleges erőknél szolgált, minden trükköt jól ismer. Semmi sem kerüli el a figyelmét, főleg nem a gyönyörű, leleményes Remi.

A férfi azt hiszi a nőről, hogy hisztérikus. A nő azt hiszi a férfiról, hogy arrogáns. De azonnal szikrák lobbantják lángra őket a másik jelenlétében, és megnyílnak egymás felé, így kapcsolatuk hamarosan megállíthatatlan lesz. Amikor pedig bekövetkezik a tragédia, Remi rájön, hogy nem az a legrosszabb dolog a világon, ha valaki meg akarja védeni.