Home Egyéb kategória Mi lesz veled, June? – Teória A szolgálólány meséjéről

Mi lesz veled, June? – Teória A szolgálólány meséjéről

Végre kezd magára találni A szolgálólány meséje második évada, a 2×10-es rész például egészen zseniális volt. Olyannyira, hogy el is gondolkodtatott, és tőlem szokatlanul még egy teória megírására is késztetett. Csak akkor olvasd el, ha láttad a 2×10-es részt!

Szóval, akárhogy is agyaltam, szerintem June nem véletlenül maradt ott a háznál egyedül, védtelenül, ráadásul úgy, hogy bármikor szülhet. Szerintem ez Fred bosszúja, aki már rájött, hogy mindenki összeesküdött ellene. Mert így, hogy June eltűnt, mindenkit kiütött a nyeregből.

Mert emlékezzünk csak: June a képébe vágta, hogy sosem tudja meg milyen az, ha saját gyereke van, ebből rájött, hogy nem ő az apa. És már Serena is utalt rá, hogy impotens, mert “isten nem látja méltónak“. Fred nem hülye, láthatta, hogy Nick mennyire védelmezi June-t, és könnyedén összerakhatta a kirakóst: hogy Serena “hozta össze őket“, mert őrült mód rá van kattanva a babákra.

Szerintem Fred ezért döntött a bosszú mellett, aminek az első lépése June megerőszakolása volt. Utána küldette el a házhoz találkozni June-t a gyerekével, Hannah-val. Hiszen a kislány kezdett beilleszkedni, egy ilyen találkozás a gyereknek nagy trauma, így June kapcsán oda ütött, ahol tudta, hogy nagyon fog fájni a nőnek. Nickre ráküldte a “zsarukat”, June ott maradt “perceken belül szülök” állapotban, így sejtése szerint a halál vár rá. Serena pedig megkapja a legnagyobb büntetést: nem lesz anya.

Persze ez csak teória, abszolút nem lepne meg, ha az írók is ezt a vonalat követnék. Amiben pedig nagyon bízom az, hogy June átjut Kanadába, és a forradalom arcaként ellenállást szervez a parancsnok ellen, Gileádot pedig Emily közvetíti nekünk. No, nemsokára eldől, hogy igazam lesz-e 🙂