Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvkritika: Colleen Hoover – Maybe Not: Talán mégsem

Már az Egy nap talán olvasása során nagyon a szívembe zártam Bridgette és Warren karakterét, mert olyan viccesek és egyediek voltak. Ez a két karakter volt az, akik a kevésbé jól sikerült folytatást, a Talán mostot is érdekesebbé tették számomra, így nagyon vártam már, hogy róluk olvassak. De… sajnos nem szerettem bele a Talán mégsembe sem.

* Elolvasnád? Szerezd be a kiadótól! *

A történet az Egy nap talán cselekménye alatt játszódik, amikor Bridgette beköltözik a lakásba, és a lány olyan, mint egy hurrikán, emellett rideg, nagy beszólásai vannak és számítónak is tűnik. Warren látatlanban is utálja, de amikor egy hülye szituban találkoznak, egy pillanat alatt szerelmes lesz a lányba, és úgy dönt, megszerzi őt, kerül amibe kerül.

A kötet során tehát azt olvashatjuk végig, hogy Bridgette hogyan adja be a derekát, mikor jön el az a pont, amikor először hajlandó lefeküdni a fiúval, és mégis hogyan alakul ki közöttük a testi vonzalomnál is komolyabb szerelem. És nekem mindarról amit olvastam, kissé felemás az érzéseim vannak.

Az instant szerelembe esős sztoriktól általában hidegrázást kapok, de itt ez valahogy nekem még illett is Warren karakteréhez, mert ő ilyen hirtelen, mindent bele azonnal srácnak tűnik. Alapvetően érdekes volt az is, hogy miként alakult a kapcsolatuk, tudtam nekik drukkolni, hogy egymásra találjanak, és kaptunk sok érdekes és vicces jelenetet is. Igazából a humor volt az, amit a legjobban értékeltem a kötetben, nagyon kellettek a vidám jelenetek, feldobták az olvasmányélményt.

Két fő problémám akadt a kötettel. Az első, hogy nem igazán ismertem meg a karaktereket. Nagyon érdekelt volna a múltjuk, az életük, a félelmeik. És Bridgette kapcsán azért előjött pár dolog, az apa-szituáció például nagyon érdekes volt, az is, ahogyan a lány lassan elkezdte leengedni a falait, akkor a szívem szakadt meg. Warrennél telitalálat volt a jelenet a testvérével, az volt a legédesebb részlet a kötetben. Igazából hasonlóakra vágytam még. Több beszélgetésre, több helyzetre, amikor igazán megismerhetjük őket.

Hoover a két főhősnél érzésem szerint most csak a felszínt kapargatta, nem ásott olyan mélyre, mint amit megszoktam tőle. Warrenről például eme kötet alapján alig tudok valamit, és ezt úgy sajnálom. Kaptunk ellenben rengeteg szexet. Szerintem vagy a sztori harmada tömény szex volt, amit soknak éreztem, hiába ír Hoover jól erotikus jeleneteket. Egyszerűen az volt bennem az olvasásuk alatt, hogy jó, ez nem rossz, de nem ismerhetnénk inkább meg jobban a főhősöket?

Értékelés: 6/10

Azt kell mondjam, hogy nem ez lett a kedvenc Colleen Hoover regényem. A sok szexjelenet helyett/mellett ha jobban kibontja a főhősök jellemét az író, akkor biztosan magasabb pontszámot kapott volna tőlem. Azért akadtak benne jó pillanatok, édes jelenetek és a humor is sokat emelt rajta.

Hogy tetszik a borító? Mehh. Nem rossz, nem jó, olyan felejtős.

Kinek ajánlom elolvasásra? Ha mindennél jobban imádod CoHo regényeit, a Talán mégsem maradhat ki!

* Elolvasnád? Szerezd be a kiadótól! *

 • A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Colleen Hoover nagysikerű sorozatának, az Egy nap talánnak kiegészítő kötete Maybe Not – Talán mégse címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Warren és Bridgette szenvedélyes történetét, melyből kiderül, hogy vajon a gyűlölet képes-e szerelemmé alakulni.

  Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

 • Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Maybe Someday – Egy nap talán sorozat szereplőit. Minden állomáson találtok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, kitől származhat, majd a nevét beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  “– A mai nap nagyon gáz volt, Syd. Nagyon, nagyon, nagyon gáz. De néha szükségünk van egy-egy ilyen napra, hogy értékelni tudjuk a jókat.”

  a Rafflecopter giveaway

 • 05/04 Sorok Között
  05/06 Veronika’s Reader Feeder
  05/08 Csak olvass! – Idézetek
  05/10 Csak olvass!
  05/12 Dreamworld – Borítók
  05/14 Dreamworld