Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

7 videó, amit látnod kell, ha tetszett a Heartstopper a Netflixen

A Netflix április 22-én mutatkozott be a Heartstopper – Fülig beléd zúgtam képregény adaptációja, amibe szerencsére jó sokat beleszerettünk. A premierje óta top10-es műsor a Netflixen, jelenleg a hatodik helyen áll.

Amióta bemutatták a sorozatot egyik videót nézem a másik után, nehéz leállni. Most 7 olyan videót mutatok nektek, amivel tovább élvezhető a Heartstopper világa.

* Elolvasnád a könyvet? Szerezd be a kiadótól! *

Ebben a videóban a Netflix összeszedett 14 érdekességet a sorozat első évadából, amiket talán nem is vettünk észre. Mint például azt, hogy a képregények írója, Alice Oseman szerepelt a sorozatban, konkrétan az utolsó részben ő a vonat egyik utasa, és a kamera is mutatja őt. További érdekességek a videóban.

Alice Oseman arra is megkérte a sorozat színészeit, hogy rajzoljanak vele együtt képregényt, és meg is lettek versenyeztetve a színészek. És kinek a rajza sikerült a legjobban? És milyen művek születtek? Nos, innen kiderül!

Kit Connor és Joe Locke több interjút is adtak a sorozat premierje óta, a legtöbbet nyilván közösen. Ezek az interjúk pedig iszonyú édesek, és a srácok közti kapcsolat is nagyon erős, imádom, ahogy húzzák egymást. Nézzétek csak!

A Netflix kiadott egy kulisszák mögötti videót, amiből megtudjuk azt, hogy melyik színész hordott parókát a sorozat alatt, vagy éppen mi a helyzet a Charlie-t alakító színész dob tudásával. Persze ha nem láttad még a sorozatot, kissé spoileres lehet a videó.

Egy rajongó TikTokon annyira beleszeretett a történetbe, hogy egy komplett dalt is írt hozzá. És gyerekek, zseniális lett, annyira passzol Nick és Charlie kapcsolatához. Bárcsak lenne második évad, és felhasználnák hozzá!

@marisalorenn

I had to write a song #fyp #foryoupage #hearstopper #charliespring #nicknelson #netflix #viral @Netflix @Joelocke03

♬ Heartstopper – Adiescar Chase

* Elolvasnád a könyvet? Szerezd be a kiadótól! *

 • Április végén debütált a Netflixen a Heartstopper – Fülig beléd zúgtam című sorozat, ami Alice Oseman azonos című képregényén alapult. A kötet a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik, és két fiú barátságát és szerelembe esését mutatja be.

  Tarts velünk az extra-hosszú blogturnénk, és az értékelések és extra állomások során ismerd meg a képregényt, és ha szerencséd van, egy példányt nyerhetsz is a kötetből.

 • A Könyvmolyképző Kiadónál nagy örömünkre egyre több olyan kötet jelenik meg, aminek legalább az egyik főszereplője a saját neméhez is vonzódik. Ennek örömére most minden állomáson egy-egy LMBTQ kötetből találtok idézetet, a feladatotok pedig az, hogy beírjátok, mi az adott kötet címe.

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  „Történelmet írunk, igaz?”

  a Rafflecopter giveaway

 • 04.29. – Sorok között
  04.30. – Deszy könyvajánlója
  05.01. – Sorok között extra állomás
  05.02. – Csak olvass!
  05.04. – Dreamworld
  05.05. – Dreamworld extra állomás
  05.06. – Ambivalentína
  05.08. – Utószó
  05.10. – Fanni’s Library
  05.12. – Booktastic Boglinc
  05.14. – Utószó extra állomás
  05.16. – Hagyjatok! Olvasok! blog
  05.18. – Spirit Bliss
  05.20. – Könyv és más
  05.22. – Spirit Bliss extra állomás