Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Film készül Harry herceg és Meghan Markle angliai meneküléséről

Harry herceg és felesége, Meghan nem is kicsit kavarta fel az állóvizet, amikor 2020 elején leváltak a királyi családról, és Amerikába költöztek.

Azóta megjelent egy leleplező botránykönyv magyarul, és az Oprah-interjú is nagy vizet kavart, különösen mert Meghan elmesélt egy olyan történetet, miszerint az egyik királyi-rokon azon aggódott, nehogy sötét legyen a bőre Archie-nak. (Igaz, azóta sok mindent cáfoltak az interjúból).

Akárhogyis, alapanyag lesz bőven, így a Lifetime elkészíti az újabb tv-filmjét a párról, a film címe Harry és Meghan: Menekülés a palotából. A főszerepekben Jordan Dean és Sydney Morton. A hasonlóság elképesztő, lásd az alább csatolt képet.

A királyi család tagjait ők alakítják majd: Jordan Whalen (Vilmos), Laura Mitchell (Katalin), Steve Coulter (Károly), Maggie Sullivun (Erzsébet királynő), Bonnie Soper (Diana) és Deborah Ramsay (Kamilla).

A forgatás a napokban indul Vancouverben, a Lifetime pedig szeretné még idén a műsorára tűzni Amerikában. Magyar premierről egyelőre nincs hír. Mindenesetre amíg a filmre várunk, javaslom a botránykönyv elolvasását. Én már olvastam, itt írtam róla véleményt!

Könyvkritika: Omid Scobie & Carolyn Durand – A szabadság nyomában: Harry és Meghan