Home Hírek Most akkor megismerhetjük Damon és Elena kislányát, vagy sem?

Most akkor megismerhetjük Damon és Elena kislányát, vagy sem?

A múlt héten felbukkant egy hír a külföldi oldalakon, és a magyar sajtóban, mint a Noizz.hu, ami azt taglalta, hogy a Vámpírnaplók új spin-off sorozatában, a Legacies-ben feltűnik majd Damon és Elena kislánya.

A hír szerint Daemon és Elena kislányát, Jenna Gilbert-Salvatore-t Lilly Ketchman alakította volna egy rész erejéig, és az is szóba került, hogy ugyanennyi időre visszatér Steven R. McQueen (Jeremy) és Zach Roerig (Matt Donovan) is.

A hír forrása az oldalaknál az IMDB volt, a Noizz ezt ki is emelte (és még fizetett hirdetést is vettek a cikkre Facebookon). Az IMDB-ről viszont necces átvenni hírt, mert bárki szerkesztheti az oldalt – mostanra például már vissza is állt, és eltűntek róla a kislány.

A nagyobb sorozatos oldalak le sem hozták a hírt, Julie Plec, a Legacies kreátora sem tweetelt róla a napokban, tehát hivatalos megerősítés sem történt arról, hogy tényleg felbukkanna Damon és Elena kislánya. (Már ha van nekik egyáltalán). Szóval, itt két eset állhat fent.

A legkézenfekvőbb: kamu az egész, valaki csak kitalálta, beleírta az IMDB-re, a téves infó pedig futótűzként terjedt. Persze lehet az is, hogy a hír igaz, visszatérnek a színészek egy részig, és a kislány is felbukkan, csak nem most akarja a The CW ellőni a promó patront ezügyben, hanem a Legacies premierje idején, hogy emelkedjen a sorozat nézettsége.

Akármelyik verzió is legyen igaz, egy dolgot azért javasolnék. Inkább ne éljétek bele magokat, mert úgy biztos nem fog koppanni senki.