Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Árnyék a parázsban: Jön magyarul a Vér és hamu spin-off kötete!

Idén karácsonyra érkezik magyarul a Vér és hamu spin-off sorozatának az első része, az Árnyék a parázsban. Az eredeti sorozat harmadik kötete ősz végén várható.

Amit fontos tudni, hogy az Árnyék a parázsban elolvasása a Vér és hamu 3. után javasolt. Íme az eredeti borító és a magyar fülszöveg!

Jennifer L. Armentrout – A Shadow in the Ember – Árnyék a parázsban (Hús és tűz 1.)

*Seraphena Mierel az ősi lények fátylába burkolózva született, a Sors ígérte Szűzként, ezért a jövője sosem volt az övé: születése előtt kiválasztották, hogy egy kétségbeesett alku fizetsége legyen, amelyet őse kötött a népe megmentése érdekében. Serának hátra kell hagynia az életét, és hitvesül kell felajánlkoznia a Halál Ősi Lényének.

Sera valódi sorsa azonban egész Lazania legjobban őrzött titka: ő nem a jól védett Szűz, hanem egy bérgyilkos, akinek egyetlen küldetése van – és egyetlen célpontja; a Halál Ősi Lénye. Ha kudarcot vall, a királyságát lassú pusztulásra ítéli a Rothadás keze által.

Sera mindig is tudta, hogy mi ő. Kiválasztott. Hitves. Orvgyilkos. Fegyver. Egy kísértet, amely sosem ölthetett saját formát, mégis vérben ázik. Egy szörnyeteg. Egészen addig, amíg ő el nem jön érte… Amíg a Halál Ősi Lényének váratlan szavai és tettei el nem űzik a benne gyülekező sötétséget. És a férfi csábító érintése olyan szenvedélyt lobbant fel benne, amelyet soha nem engedett meg magának, és amelyet nem is érezhetne iránta. De Serának sosem volt választása. Akárhogy is, az élete elveszett – mindig is így volt elrendelve, hiszen az Élet és a Halál is örökre megérintette. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)