Home Könyvek listák Ez volt az 5 kedvenc Rubin Pöttyös könyvem 2018-ban

Ez volt az 5 kedvenc Rubin Pöttyös könyvem 2018-ban

Évekkel ezelőtt nem hittem volna, hogy ennyire szeretni fogom a New Adult műfajt, de mese nincs, menthetetlenül beleszerettem ezekbe a könyvekbe. Most az idén elolvasott NA könyveim közül az 5 kedvencemről mesélek.

5. Penelope Ward – Neighbor Dearest: Legkedvesebb szomszéd

Tartottam ettől a könyvtől, mert a Legdrágább mostohabátyám nagy kedvenc volt. Ward szerencsére hozta a minőséget, ez a kötet is letehetetlen lett, ráadásul nagyon ügyesen megmutatta az írónő, hogy mennyire nehéz feldolgozni egy szerelmi csalódást, és hogyan lehet végül újra kinyitni a szívünket valaki másnak.

4. Mia Sheridan – Becoming Calder: Calder útja

Milyen is lehet egy vallási szekta tagjaként felnőni, elektromosság, és elérhető tudás, internet, egyebek nélkül? Hát, úgy tűnik elég ramaty, és nekem eme háttér miatt vált nagyon erőssé a kötet. De persze ez egy New Adult regény, a főhősök közötti szerelem gyönyörű volt, Sheridan mesterien csavarta a szálakat.

3. Benina – Mindig és soha

A könyv komoly témát vett elő: hősnőnket a testvérével együtt elrabolták, megkínozták, bántalmazták, és most ezt próbálja feldolgozni, miközben még mindig menekül a gonoszok elől, és a szerelem is rátalál. Benina gyönyörűen csavarta a szálakat, a szereplői szerethetőek, a jelenetek izgalmasak, egyediek, a központi téma is zseniálisan lett kivitelezve. Kíváncsian várom a folytatást!

2. Erin Watt – Cifra palota

Nagyon vártam már ezt a könyvet, igazi függőjévé váltam a sorozatnak. Ella és Reed történetének a lezárása gyönyörű és fordulatokkal teli lett, ráadásul ez a rész is nagyon sokat adott érzelmileg és emberileg egyaránt. Legjobban pedig azt szerettem az egészben, ahogy Ella és Reed egymást segítve halad előre az útján.

1. Elle Kennedy & Sarina Bowen – HIM: Ez a srác

A 2018-as évem abszolút kedvence volt ez a szexi és tökéletes könyv, ami két hokis srác szerelmének a kibontakozását mutatta be. Igen, akadt nem egy pikáns jelenet, amik jól is lettek megírva, de számomra azért lett kedvenc a könyv, mert gyönyörűen ábrázolták az írónők a szerelem kialakulását a két srác között, és a lelki folyamatok, a karakterfejlődések is érzékenyen, édesen lettek bemutatva. Alig várom már, hogy újra elolvassam ezt a kincset!