Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ő Rush! – Ismerd meg a Rebel Heir – Lázadó örökös borítómodelljét!

Pár hete jelent meg magyarul Vi Keeland és Penelope Ward közös könyve, a Rebel Heir – Lázadó örökös. Gyanítom a szexi borítóra nem csak én figyeltem fel!

A borítón egy Micah Truitt nevű modell látható, akiről sajnos túl sok dolgot nem találtam a neten, az Instagramon viszont nagyon klassz képei vannak.

Micah képei többek között A.L. Jackson Pieces of Us és All of Me könyvein, és Mia Asher Fallen Prince c. regényeire is felkerültek.

LÁZADÓ ÖRÖKÖS – BLOGTURNÉ

 • A sokak által kedvelt írópáros legújabb kötete a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg. Ha kíváncsiak vagytok Gia és Rush történetére, tartsatok velünk, hiszen tiétek lehet a kiadó által felajánlott nyereménypéldány!

 • Az írópáros könyvei nagy sikernek örvendenek a hazai olvasók körében. A mostani játékunk során minden állomáson találtok egy-egy idézetet az írónők könyveiből. Ha játszani szeretnétek, nincs más dolgotok, mint beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába annak a könyvnek a címét, amiből idéztünk.

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  „Ha nem kötődsz senkihez, akkor nem is bánthat meg senki.”

  a Rafflecopter giveaway

 • 02. 02. – Fanni’s Library
  02. 04. – Sorok Között Könyves Blog
  02. 06. – Sorok Között Könyves Blog extra
  02. 08. – Hagyjatok! Olvasok! extra
  02. 10. – Hagyjatok! Olvasok!