Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme 6 szuper borítóterv Hercz Júlia Arany és Ónix című regényéhez!

Karácsony előtt jelennt meg az Aranymosás győztes Hercz Júlia debütáló regénye, az Arany és Ónix, ami azért is különleges, mert egy klasszikus romantikus történelmi románcról van szó, amiben fantasy elemek vannak.

A kötet meseszép borítóját Aux Eliza tervezte, de a borítótervező pályázaton feltűnt több borító is, amik megtetszettek, így ezeket kigyűjtöttem nektek külön. Az összes borítót ide kattintva nézhetitek meg. Fontos kiemelni, hogy ezek csak tervek, sok esetben az ötlet és a kép kiválasztás fogott meg, de nyilván lenne még velük munka.

Angius Bettina

Szerintem gyönyörű ez a kép, annyira eleven, meseszépek a színei, felkelti az érdeklődést. A tipográfia kevésbé tetszik.

Mag Viktória

Első blikkre kevésbé kelti fel a figyelmem, de többször ránézve egyre különlegesebbnek érződik, jó a színek játéka és a történelmi korhoz is passzol a szememben.

Netty L. Nelson

Baromi jó ez a kép, felkelti a figyelmet, tetszik, ahogy a tervező a színekkel játszott, ráadásul nekem a rózósákkal sincs bajom.

Csurai Noémi

Nem véletlen, hogy az írónő is ezt a tervet választotta győztesnek a pályázaton. Ebben a tervben minden benne van, jók a képek, a színek, a betűtípus. Bevallom, a végső variánsnál is jobban tetszik.

Szalay Szalayova

Szintén a kép az, ami telitalálat számomra, különösen mert a kötet elején egy kelletlen esküvőn is részt vesz a hősnőnk. A tipográfia nekem itt kevésbé jön át.

Vivien Anghius

Jó a kép, örülök, hogy felismerhető London, olyan kis hangulatos az egész. A betűtípus se rossz.

ARANY ÉS ÓNIX – BLOGTURNÉ

  • A 8. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes regénye, az Arany és Ónix tavaly év végén jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A fantasy és a történelmi romantikus műfaj elemei keverednek a történetben, Asarella és Dhelward kalandjait ismerhetjük meg benne. Ha kíváncsiak vagytok a könyvre, tartsatok ismét a blogturné tagjaival, és játsszatok.

  • Az Arany és Ónix az Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes regénye, így a nyereményjátékunkban is erre fogunk koncentrálni. Minden állomáson egy olyan szerzőről fogtok találni képet, akinek a könyve az Aranymosás keretében jelent meg. A Rafflecopter doboz megfelelő soraiba a szerző nevét várjuk.

    Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

    a Rafflecopter giveaway
    https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

  • 01.18. Könyvvilág
    01.20. Fanni’s Library
    01.22. Sorok Között
    01.24. Dreamworld
    01.26. Kelly és Lupi olvas


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading