Home Hírek Szexi drogdíler pasija mellett senyved Colleen Hoover hősnője

Szexi drogdíler pasija mellett senyved Colleen Hoover hősnője

Úgy tűnik, hogy még idén érkezik magyarul egy újabb Colleen Hoover regény, méghozzá a Túl késő. A kötet több okból is különleges: ez az egyetlen Hoover kötet, aminek külföldön nincs szép borítója (szerintem). Anno Hoover ezt nem is a teljes nevén publikálta Amerikában, hanem C. Hooverként, amúgy, eredetileg a Wattpadra lettek feltöltve a fejezetek. Az írónő elmondása szerint pedig ez a legdurvább könyve. Nos, kíváncsian várom!

Colleen Hoover – Túl késő

Sloan a poklok poklát is megjárná azokért, akiket szeret.

És meg is teszi, minden egyes nap. Amikor azonban rádöbben, hogy valójában börtönben él a veszélyes, erkölcstelen és züllött Asa Jackson mellett, Sloan kész bármit megtenni azért, hogy szabaduljon szorult helyzetéből. Akár a testi épségét is kockára tenné, aminek senki sem állhat az útjába. Senki, kivéve Cartert.

Asa életében Sloan a legjobb dolog. És Asa szerint Sloan életében ő a legjobb dolog. A lány nem nézi jó szemmel Asa züllött életmódját, pedig a srác szerint, ő csak azt teszi, amit tennie kell, ha mindig egy lépéssel az üzletfelei előtt akar járni. Mindent megtesz annak érdekében is, hogy egy lépéssel Sloan előtt járjon. Senki sem állhat az útjába.

Senki, kivéve Cartert.

Az év legmegrázóbb regénye arról, meddig élhetünk és hogyan szabadulhatunk egy bántalmazó kapcsolatból.

Ismerd meg Sloan példaértékű sorsát!