Home Hírek Aszexuális hősnővel hódít az új Dream Válogatás-fantasy regény

Aszexuális hősnővel hódít az új Dream Válogatás-fantasy regény

A Pozitív és a Nemterhes után a Maxim Kiadó egy újabb különleges regényt hoz el magyarul, amiben a hősnő aszexuális, ráadásul a történet fantasy-ba van csomagolva, és stand alone regény.

De mit jelent az, hogy aszexuális? Azokat a személyeket jelöli, akik ritkán, vagy egyáltalán nem éreznek szexuális vonzódást mások iránt, viszont ugyanúgy képesek szerelembe esni, mint bárki más. A Beyond the Black Door hősnőjére is rátalál a szerelem. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezt miként fejti ki az író, baromi izgalmas a téma, ráadásul a hősnő szexualitásán túl a történet is izgalmasnak ígérkezik.

Alább meg is nézhetitek miről szól, a könyv várhatóan 2021-ben fog megjelenni magyarul, ennél pontosabb dátum még nincs. Íme a történet rövid leírása a kiadó által.

A.M. Strickland – Beyond the Black Door

Kamai figyelmeztetette, hogy soha ne nyissa ki a fekete ajtót, de a lány nem hallgatott rá…

Mindenkinek van lelke. Egyesek lelke gyönyörű kert, másoké félelmetes börtön. A lélekjárók, mint Kamai és az anyja, képesek más emberek lelkébe utazni, miközben alszanak.

De nem számít, hová látogat Kamai, állandóan a fekete ajtót látja. Követi őt minden lélekbe, az anyja pedig figyelmeztette, hogy soha, soha ne nyissa ki.

Amikor Kamai megérinti az ajtót, az meleg és dobog, mintha pulzusa lenne. Amikor ráteszi a fülét, a saját nevét hallja, ahogy a másik oldalról suttogják. És amikor bekövetkezik a tragédia, Kamai megteszi az elképzelhetetlent: kinyitja az ajtót.