Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Így készült a Dark Soul – Sötét lélek magyar borítója!

Már régóta vártam, hogy magyarul is megjelenjen Voinov e-könyv sorozata, a Sötét lélek, ami szerencsére a teljes sorozatot tartalmazza is. A kiadó felkérésére pedig én tervezhettem meg a borítót.

Most is egyszerre volt könnyű és nehéz dolgom. Egy korábbi borítószavazáson már kiderült, hogy az eredeti borítót nagyon sokan szerettétek, így valami ahhoz hasonlót akartam készíteni.

(Sajnos a jogtulajdonos már nem árulta azt a borítót, ezért megvenni nem lehetett). A modell viszonlag hamar meglett, csak a vizes hajú srác kifejezésre, és a zuhanyzó pasira kellett rákeresni. A betűtípusnál is igyekeztem az eredetihez hasonló egyszerűségre rámenni.

Eredetileg szerettem volna nagyobb kivágással dolgozni, ezért született meg ez a két terv, amin a modell teste is látható, és nem csak az arcra koncentrál. Bevallom a saját terveim közül nekem ezek a kedvenceim, nekik drukkoltam.

Viszont nem hagyhattam figyelmen kívül az eredeti borítót sem, így azért készítettem ahhoz hasonlóan két arcközelit is, egyiket színesben, a másikat fekete-fehérben. Egy újabb borítószavazás során végül a fekete-fehér borító győzött.

És itt jön képbe a kiadó kreativitása is. Miután leadtam a tervet, Katona Ildikó, a kiadóvezető javaslatai alapján Zsibrita László, grafikus-tördelő egy sokkal erősebb betűtípussal turbózta fel a borítót, és extra elemként felkerült a modell hajából csöpögő véres elem is.

Igazából ez bizonyítja a legjobban azt, hogy egy borítótervet mennyire jobbá tud tenni a kiadói kreativitás és tapasztalat. A végeredmény szemmel láthatóan sokkal erősebb lett, mint a terv, amit leadtam!


  • A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik Alexandr Voinov nagy sikerű Sötét lélek kötete, ami egy igazi rázós, 18 éven felülieknek szóló LMBT sötét románc.

    Kövesd velünk a turnét, ahol két három értékelést és három extra állomást találsz. Ha szerencsés vagy, megnyerheted a könyv egy példányát.

  • A mostani játékot a Rázós Könyvek rajongóinak találtuk ki! Minden állomáson találtok egy idézetet, ami valamelyik már megjelent Rázós Könyvből származik. A feladatotok beírni a könyv címét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

    Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

    Egy kegyes hazugság olykor elég ahhoz, hogy felszabadítson a csúf igazság súlya alól.

    a Rafflecopter giveaway

  • 03.09. – Sorok Között extra állomás
    03.11. – Kelly & Lupi olvas értékelés
    03.14. – Hagyjatok! Olvasok! extra állomás
    03.17. – Hagyjatok! Olvasok! értékelés
    03.20. – Dreamworld Blog extra állomás
    03.23. – Sorok Között értékelés


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading