Home Hírek Íme, ők lesznek a Nap nap után könyvadaptáció főszereplői!

Íme, ők lesznek a Nap nap után könyvadaptáció főszereplői!

Korábban már beszámoltam a jó hírről: elkészül David Levithan sikerkönyvének, a Nap nap utánnak az adaptációja. Mostanra pedig a főhősöket is megtalálták már.

Ha valaki nem ismerné a sztorit, röviden egy lélekről, “A”-ről szól, aki minden nap más tinédzser testében ébred. Ám egy nap szerelmes lesz egy Rhiannon nevű lányba, és mindent megtesz, hogy együtt lehessen vele.

Olvasd el a könyvet a film előtt! Ide kattintva be is szerezheted *

A hősnőt, Rhiannont a Pókember: Hazatérésből ismerős Angourie Rice alakítja. Ő kapta a legtöbb játékidőt, rengeteg jelenetben ott lesz, úgyhogy nem mondhatjuk, hogy könnyű a dolga. Külsőre viszont abszolút passzol a színésznő a könyv leírásaihoz.

A Papírvárosokból ismert Justice Smith alakítja majd Justint, Rhiannon pasiját. Egy meg nem értett rosszfiút képzeljetek el, én legalábbis nagyon bírtam és sajnáltam a srácot. Justin testébe bújva lesz majd szerelmes “A” a lányba.

A regényben feltűnt egy nagyon vallásos fiú, Nathan, aki komoly problémákat okoz majd “A”-nek, miután az megszállja a testét. Őt a Netflix Anne sorozatában feltűnt Lucas Jade Zumann játssza el.

Az egykori Disney-sztár, Debby Ryan (Jesse) Rhiannon nővérének, Jolene-nek a szerepébe bújik. Ő a könyvben nem tűnt fel sokat.

Maria Bello alakítja majd Rhiannon és Jolene problémákkal küzdő édesanyját, Lindsayt. A színésznőt láthattuk Az 5. hullám adaptációban is.

A bal oldali srác Jacob Batalon

Újabb Pókemberből ismerős színésszel bővül a csapat, érkezik Jacob Batalon is, aki James lesz. A neve első blikkre nem ismerős, de gyanítom ő lesz majd a túlsúlyos srác, akinek a bőrébe bújva “A” találkozik majd egyszer Rhiannonnal.

* Olvasd el a könyvet a film előtt! Ide kattintva be is szerezheted *