Home Hírek Szexi pasi, szerencsejáték, és a nő, aki ebből nem kér – Új...

Szexi pasi, szerencsejáték, és a nő, aki ebből nem kér – Új regényt írt Anne L. Green

Az Álomgyár Kiadó sikerszerzője, Anne L. Green új regénnyel jelentkezik idén is. Az Ördögi kísértés 2018. május 30-án érkezik. Az erotikával teli regény főhőse egy gazdag ficsúr, aki a kaszinókban tölti az idejét, ám találkozik a lánnyal. Aki nagy meglepetésére nemet mond neki.

Első blikkre egy átlagos történetnek tűnik, de pont az ilyenek jók arra, hogy az ember jól szórakozzon, és pár percre kikapcsolja az agyát. Alább megnézhetitek a szexi borítót és a fülszöveget is, amiből még több kiderül a sztoriból.

Anne L. Green – Ördögi kísértés

Reggie Reynolds a Las Vegas-i rámenős csirkefogók gondtalan életét éli: szórja a pénzt és gátlástalan módon használja ki a nőket. Minden este hatalmas összegeket kockáztatva teszi meg a tétjeit a Bellagio kaszinó játékasztalainál. Az életet játéknak fogja fel, elszántan hiszi, hogy kivétel nélkül mindent ő irányít. Hozzászokott a fényűzéshez, és ahhoz, hogy neki senki sem mondhat nemet.

Egy napon azonban szembesül a visszautasítással, amikor Victoria Sawyer szemrebbenés nélkül fordít neki hátat. Abban a pillanatban, ahogy Reggie belenéz Vicky haragos, igéző zöld szemeibe, a játszma elkezdődik. Gyors, szenvedélyes, spontán és kíméletlen módon kívánja leigázni vágyai tárgyát. A csábítás hazai terep számára, és bármire képes, hogy minden megkezdett partiból nyertesen kerüljön ki. Egy olyan játszma veszi kezdetét kettőjük között, aminek a kimenetele azonban még előtte is homályos.

Reggie-t sokként éri, hogy az ő életét is egy felsőbb hatalom befolyásolja. Rá kell ébrednie, hogy ő sem mindenható. Azok a dolgok ugyanis, amelyek a felismeréshez vezető úton fontossá válnak számára, mint az egészség, a szabadság, a szerelem és a boldogság, pénzzel nem megvásárolhatók. Kemény leckét kap a barátságról, megbocsátásról, és arról, hogy az élet törékeny, és nagyon gyakran igazságtalan.