Home Hírek Itt a második Winx regény borítója & Új írót kapott a sorozat!

Itt a második Winx regény borítója & Új írót kapott a sorozat!

A Könyvmolyképző Kiadó nemrég megerősítette molyon, hogy érkezik magyarul a Fate: The Winx Saga könyvsorozat első két része. Már azt is lehet tudni, hogy az első rész fordításán a Luxen kötetek fordítója, Miks-Rédai Viktória dolgozik, így kijelenthetjük, szuper kezekbe került a történet.

Nemrég Amerikában leleplezték a második Winx-regény, a Lighting the Fire borítóját is, szerintem nagyon klassz lett, igaz, kissé elfogult vagyok, mert nagyon szerettem a Netflix sorozatát. (Az első rész borítóját itt találod meg.)

A könyvet ezúttal viszont nem Ava Corrigan, hanem Sarah Rees Brennan jegyzi, aminek én kifejezetten örülök. Brennan írta a Netflix Sabrina sorozatához a kiegészítő történeteket, amik szerintem tök jól sikerültek, emiatt pozitívan állok ehhez a projekthez is.

És miről fog szólni a Lighting the Fire? Akárcsak az első kötet, ez is olyan történeteket mutat be, amiket nem láthattunk a sorozatban. Előzmény sztorikra készülhetünk, ezúttal Stella, Sky, Riven és Terra karakterét ismerhetjük meg jobban. Közülük egyértelműen Rivenre vagyok a legkíváncsibb, de a többiekben is sok a lehetőség.

A legtöbbetekben gyanítom egy kérdés adott: mikor érkeznek a könyvek? Ami az első rész magyar megjelenését illeti, a kiadó tájékoztatása szerint idén várható. Amerikában a második rész 2022. július 1-jén jelenik meg, reméljük akkorra a sorozat második évada is megérkehez a Netflixre.

Ismerd meg az új Netflix sorozat, a Végzet: Winx Saga szereplőit!